گردهمایی بسیجیان دانشگاه بوعلی‌سینا برگزار شد

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

با حضور اعضای هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیجی دانشگاه بوعلی‌سینا، گردهمایی بسیجیان این دانشگاه به همت پایگاه شهید امینی برگزار شد.

گردهمایی بسیجیان دانشگاه بوعلی‌سینا، به همت پایگاه شهید امینی، در سالن اجتماعات شهید چمران دانشکده علوم پایه برگزار شد.

در این برنامه که با حضور اعضای هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیجی دانشگاه همراه بود، دکتر حسین رضوان سرپرست دانشگاه، پیرامون تئوری و فلسفه تشکیل بسیج توسط امام راحل (ره) سخن گفت.

در ادامه سرهنگ بختیاری مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان، پیرامون ویژگی‌های اساسی بسیجیان ایراد سخنرانی کرد.

در این برنامه علاوه بر خاطره‌گویی دفاع مقدس توسط حاج‌عبدالرضا زمانی، مهدی صمدی فرمانده پایگاه شهید امینی، گزارشی از اقدامات گروه جهادی این پایگاه ارائه داد.

در پایان، از اعضای پایگاه مقاومت شهید امینی دانشگاه بوعلی‌سینا که در برنامه‌های جهادی حضور داشتند  تقدیر شد.